Anders Bakke Klemoen er blitt ansatt som generalsekretær i Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

Norsk Bonde- og Småbrukarlag

Anders Bakke Klemoen ny generalsekretær

Anders Bakke Klemoen har fått jobben som generalsekretær i Norsk Bonde- og Småbrukarlag (NBS). Han tar over etter Anton Langeland og tiltrer allerede 1. oktober.

Publisert Sist oppdatert

Klemoen har en bachelor i finans fra Handelshøyskolen BI og over syv års ledererfaring fra Forsvaret. De siste årene har han jobbet som seniorrådgiver i Norsk Bonde- og Småbrukarlag og representerer i dag organisasjonen i Budsjettnemnda for jordbruket. 

Ved siden av jobben i Norsk Bonde- og Småbrukarlag driver han en gård med melkeproduksjon.

– Anders vil gjennom sitt engasjement og sin kompetanse tilføre Norsk Bonde- og Småbrukarlag stor kapasitet, både på strategisk og politisk nivå. Vi har tro på at hans bakgrunn fra Forsvaret vil komme godt med i jobben vi skal gjøre framover for norsk matproduksjon i et evighetsperspektiv, understreker leder Tor Jacob Solberg i Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

Anton Langeland sa opp sin stilling i juni. Han skal gå over til en lederstilling lokalt i Hardanger. I april meldte Langeland seg ut av Senterpartiet i protest etter at partiet gikk til Høyre for å få gjennomslag for nytt tallgrunnlag i jordbruket.

Powered by Labrador CMS