Nina Sundqvist har gått av som toppsjef i Stiftelsen Norsk Mat. Her med de tre offisielle merkeordningene for mat i Norge som stiftelsen forvalter.

Stiftelsen Norsk Mat

Nina Sundqvist fratrer som direktør med umiddelbar virkning

Nina Sundqvist fratrer sin stilling som toppsjef i Stiftelsen Norsk Mat. Etter en samlet vurdering har styret og direktøren blitt enige om at organisasjonens videre utvikling best ivaretas med en ny leder ved roret, heter det i en pressemelding.

Publisert

– På vegne av styret vil jeg takke Nina for den flotte jobben hun har gjort for Stiftelsen Norsk Mat, norsk landbruk og norske forbrukere gjennom en årrekke. Sundqvist har vært drivkraften bak store endringer i stiftelsen og bidratt til gode resultater på en rekke områder, siteres styreleder Håkon Mageli i pressemeldingen i formiddag.

– Å lede Stiftelsen Norsk Mat i nærmere 13 år har vært et privilegium, men alt til sin tid, kommenterer Nina Sundqvist. 

– Stiftelsen har fram til 2030 tre store, strategiske prosjekter for Nyt Norge, Kvalitetssystemet i Landbruket (KSL) og Beskyttede Betegnelser. Det føles riktig å la en ny leder gjennomføre disse, sier Nina Sundqvist.

Anne Mette Johnsen konstitueres

Anne Mette Johnsen konstitueres som administrerende direktør. 

Hun leder i dag avdeling for Kommunikasjon, administrasjon og markedsføring i stiftelsen. Johnsen har lang og solid bransje- og ledererfaring, fra blant annet Landbruks- og matdepartementet og Animalia.

– Jeg er glad for at Anne Mette har tatt på seg oppgaven. Jeg er sikker på at hun, sammen med de ansatte i stiftelsen, vil bidra til at enda flere forbrukere vil velge norsk mat og drikke, sier Håkon Mageli.

Powered by Labrador CMS